luni, 16 iulie 2012

Mocanita - expozitia de modelism feroviar

Cupa Mocanita la Rasnov 

Daca nu unic atunci cu siguranta "Cupa Mocanita" este un eveniment rar.



O expozitie de modelism feroviar este cel mai bun prilej de a arata copiilor si publicului in general ce inseamna tehnica feroviara si cum sunt transpuse pe sine principii si fenomene fizice si mecanice.
La expozitia din Rasnov se intampla mai mult decat atat. Dioramele prezentate sunt replici fidele ale unor locuri sau cladiri din tara, vagoanele si locomotivele pot fi studiate in detaliu, iar cei care nu urmaresc forum-urile sau site-urile de specialitate vor fi surprinsi sa descopere locomotive si vagoane romanesti. Detalii de sub un milimetru sunt reproduse pentru a conferi modelului originalitate iar migala cu care aceste detalieri au fost reproduse transforma modelele de serie in unicate de mare valoare.
Merita sa mergeti sa vizitati expozitia deschisa in "Casa de cultura Rasnov" pana duminica (22 iulie 2012) la ora 17.00 pentru a face cunostinta, sau a revedea, o lume speciala, plina de detalii unicat.
In acest an la Rasnov expun pasionati din toata tara iar accesul in expozitie se face pe baza de donatii. Sa speram ca in 2013 expozitia va avea un spatiu si mai mare pentru a putea gazdui toate modelele disponibile pentru concurs si expozitie.

Mocaniti-va (si) la Rasnov!