miercuri, 19 decembrie 2012

Calendarul "Mocanița 2013"






Indiscutabil calendarul rămâne un ghid indispensabil pe tot parcursul anului iar calendarul feroviar este cu siguranță un obiect de colecție pentru pasionați. 



Fie că vă vi-l doriți pentru propriul perete, fie că îl veți dota pe Moș Crăciun cu câteva exemplare, adăugăm la colecția anilor trecuți cele mai accesibile modele pentru 2013.



„Hilfe für die Wassertalbahn/Rumänien“, fundația elvețiană, are și în acest an deja clasicul 30x42 cm în secțiunea "shop". Spre deosebire de anii precedenți, modelul 2013 conține imagini nu numai cu mocănița de pe CFF Vișeu de Sus, dar și cu locomotive cu abur de pe alte linii înguste din Bosnia, Ungaria, Slovacia și Serbia.


 



Biroul de turism al CFF Vișeu de Sus propune pentru 2013 un model de perete format A3 în secțiunea "souvenir" a site-ului www.cffviseu.ro. Calendarul conține imagini cu mocănița de pe CFF Vișeu de Sus realizate în mai multe sezoane ale lui 2012.









O atenție deosebită merită anul acesta și calendarul asociației "Prietenii mocăniței" din Sibiu, care în cele douăsprezece pagini și copertă (format A4) rememorează cele mai importante 13 momente din activitatea de voluntari din 2012. Calendarul lor are în acest fel nu numai rolul de organizator lunar pentru 2013, dar reprezintă și invitația de a vă alătura eforturilor voluntarilor de salvare a liniei înguste Sibiu-Agnita.Calendarul se poate comanda de pe site-ul asociației, sau prin pagina de contact.




Pe lângă acestea merită de menționat și modelul "Images 2013" al englezilor de la Cadeco, model care pentru prima data include și Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu