sâmbătă, 18 iulie 2009

Programul si tarifele Mocanitei din Viseu

Programul si tarifele Mocanitei din Viseu - mocanita Mariuta trecand de al doilea tunel






De la publicarea programului in ianuarie 2009 destinatiile si tarifele s-au mai modificat. Ne grabim sa va aducem aici ultimile noutati.
Programul de circulatie pentru lunile iulie si august:
Luni - sambata: Paltin (21,6 km), plecare 8.30, sosire 15.30, tarif adulti 35,- lei;

Programul de circulatie pentru septembrie si octombrie:
Luni, miercuri, vineri: Cozia (18,5 km), plecare 8.30, sosire 12.00, tarif adulti 35,-lei.

Casa de bilete si biroul de informatii sunt deschise in fiecare zi, mai putin duminica, incepand cu ora 7.00 si se afla in gara CFF, gara mocanitei (vezi localizare).

Orarul si timpii de sosire sunt estimativi si pot suferi modificari in cazul in care este aglomeratie la plecare sau daca pe traseu se apar evenimente neplacute.
In lunile de vara trenul este foarte aglomerat ca si intreaga zona a Maramuresului. Este bine sa faceti rezervari din timp si sa verificati valabilitatea acestora, iar despre orarul mocanitei sa va informati cu o zi inainte de la gara CFF. Trenul cu abur este adus la peron in jurul orei 8.00 si atunci este bine sa ocupati locuri din timp.

4 comentarii:

  1. Buna ziua

    Daca ma uit la programul de circulatie pentru septembrie si octombrie, trag concluzia ca acest tren circula decat luni, miercuri si vineri. Daca ma uit in stanga sus la programul pe septembrie spune ca in fiecare zi pana pe data de 12?
    Care varianta este corecta deoarece luni voi ajunge in Viseul de Sus si as dori sa aflu daca marti functioneaza si care traseu il va face, cel scurt sau cel lung?

    Cu stima

    RăspundețiȘtergere
  2. Datorita numarului inca mare de turisti care doresc sa mearga cu mocanita, trenul va circula zilnic pana in 12 septembrie. Deci va circula si marti, 8 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Daniel,

    Si traseul in ziua de 8 septembrie va fi unul scurt sau unul lung?
    Se poate face o rezervare din timp deoarece nu stiu cand voi ajunge luni, posibil sa ajung seara si sa nu mai pot face rezervare? Exista vreo posibilitate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Si in 8 septembrie mocanita circula pana la Paltin cu plecare din gara CFF Viseu de Sus la 8.30. Pana in 12 septembrie trenul cu abur va circula de luni pana sambata dupa acest orar si la Paltin.
    Nu este neaparat nevoie de o rezervare. Trenurile nu mai sunt asa de aglomerate si este suficient sa fiti in gara putin inainte de ora 8, in ziua in care faceti excursia.

    RăspundețiȘtergere