miercuri, 15 aprilie 2009

Trenurile speciale de Pasti la Viseu

Programul special a inceput in duminica Floriilor cu un tren pentru turistii aflati in vacanta de Paste a Catolicilor (programul complet al mocanitei de Paste)







Pacat ca vremea nu a fost frumoasa, dar in zilele urmatoare cei veniti pentru originalitatea mocanitei au avut surpriza sa vada trenul de productie remorcat de "Cozia 1". Trenul "de turism" a fost remorcat zilele acestea de locomotiva "Elvetia" si astfel pe linia de la Viseu activitatea a debutat ca in vremurile bune: doua trenuri cu abur in fiecare zi.
Joi si vineri trenul de productie va circula remorcat tot de Cozia 1, asta daca batrana mocanita nu se va strica din nou pentru ca nu este in cea mai buna forma.
Luni este ziua speciala. Deschiderea sezonului turistic va fi marcata printr-o ceremonie la care au fost invitate oficialitatile locale si mass media. Evenimentul va fi urmat de o expozitie de locomotive in depou si de un tren special pe vale. Este posibil ca acest tren si apoi cele de marti si miercuri sa fie remorcate de o locomotiva cu abur speciala, 762-209.
Asteptam sa descoperim si celelalte surprize si voi reveni cu detalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu