joi, 30 aprilie 2009

Sau cu Dracula Express de 1 mai

Dracula Express va circula pe 1 mai de la Brasov la Rasnov in cinstea distinsilor oaspeti ce vor inaugura Centru de Informare pentru Patrimoniu din cetate. Acesta este cel de-al treilea Centru de profil din Romania, dupa cele deschise la Sibiu si Sighisoara in 2007, si face parte dintr-un proiect mai amplu implementat de Asociatia Mioritics in parteneriat cu Biroul Regional UNESCO. Foto: Dracula Express la unul din primele parcursuri facute in 2008 de la Brasov la Zarnesti | © Daniel Secarescu
Chiar daca nu este o mocanita Dracula Express este un tren special.


Dracula Express va circula pe 1 mai de la Brasov la Rasnov in cinstea distinsilor oaspeti ce vor inaugura Centru de Informare pentru Patrimoniu din cetate. Acesta este cel de-al treilea Centru de profil din Romania, dupa cele deschise la Sibiu si Sighisoara in 2007, si face parte dintr-un proiect mai amplu implementat de Asociatia Mioritics in parteneriat cu Biroul Regional UNESCO in cadrul programului european “Cultural Heritage – a Bridge towards a Shared Future”.
Organizatorii s-au gandit ca Pacificul ar fi o prezenta intersanta in program prin unicitatea sa si valoarea de patrimoniu si a fost ales ca mijloc de transport de la Brasov la Rasnov.
[mai multe detalii de la organizatori]

foto: Dracula Express la unul din primele parcursuri
facute in 2008 de la Brasov la Zarnesti
| © Daniel Secarescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu