vineri, 4 decembrie 2009

Proiectul de restaurare a liniei Oravita - Anina

Chiar am fost dezamagit de showul acesta. Sigur ca nu m-am dus acolo crezand ca proiectul liniei Oravita - Anina va castiga, era o utopie, ma asteptam ca Cetatea Sighisoarei sau Fagarasul sa castige. Dar nu a fost asa. A castigat Vila Elisabeta din Băile Herculane ceea ce este un lucru meritoriu pentru ca toate monumentele din aceasta statiune arata ca dupa razboi. Felicitari si ar fi fost bine ca toata statiunea sa fie restaurata!
Ceea ce mi-a lasat insa un gust amar este faptul ca publicul sau cei interesati nu au putut sa stie cate voturi a primit fiecare proiect. Nu era oare necesar si de bun simt ca macar la final sau a doua zi sa fie publicate intr-un fel voturile si clasamentul teletonului?
Incerc acum doua sentimente. Pe de o parte unul amar pentru ca nu a castigat proiectul liniei Oravita - Anina si pentru ca nu stiu unde s-au dus voturile mele si ale si ale prietenilor si pe de alta parte ma bucur pentru ca o tara intreaga a aflat in "prime-time" despre aceasta linie cu un potential turistic deosebit. Poate pentru proiect a fost un esec, dar cu siguranta s-au deschis noi porti pentru patrimoniul feroviar romanesc, istoria feroviara si arheologia industirala.
Felicitari sustinatorilor acestui proiect!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu