duminică, 6 decembrie 2009

Cu mocanita iarna

Program Mocanita iarna

Pe Valea Vaserului mocanita circula in decembrie si de revelion.
Foto de Michael Schneeberger, Viseu de Sus.

A cam trecut ceva timp de la ultimile vesti de pe CFF Viseu de Sus, dar avem noutati delicioase fie ca sunteti amatori de fotografie prin zapada fie ca doar vreti sa beti o cana de vin fiert in vagoanele incalzite. Programul si tarifele:

- Tren special pentru fotografie - miercuri, 30 decembrie:
ocazia perfecta pentru a fotografia mocanita prin zapada. Pentru un contrast potrivit si creativ sa speram ca nu va fi prea mult soare in punctele de oprire stabilite. Daca totusi preferati sa savurati vinul fiert admirand peisajul pe fereastra vagonului atunci veti avea tot confortul pentru ca vagoanele sunt incalzite.
Trenul va pleca pe vale la ora 10.00 iar intoarcerea este estimata pentru ora 14.00. Pretul biletului: 60 lei/pers.


- Mocanita de Viflaim - sambata, 26 decembrie: spectacolul de dans popular va deschide ziua si este organizat pe peronul garii CFF. Va puteti bucura de spectacol, dar si sa savurati vin fiert, placinte si alte delicatese in cafeneaua "Elefant".
Trenul va pleca pe vale la ora 10.00 iar intoarcerea este estimata pentru ora 14.00. Pretul biletului: 60 lei/pers.


Sa nu va uitati manusile si termosul!

2 comentarii:

  1. Cu siguranta si la sfarsitul lui 2010 si inceputul lui 2011 va exista un program cu trenuri speciale organizate inainte si dupa Craciun. Imediat ce acest program va fi gata vom publica un material special legat de aceste evenimente. Cel mai probabil mocanita va circula pe CFF Viseu intre Craciun si Anul Nou si este posibil ca si pe alte linii din tara sa se organizeze trenuri speciale pe linie ingusta (Brad-Criscior sau Moldovita).

    RăspundețiȘtergere